Horesta

 

HORESTA Medier

VISITOR

HORESTA Medier

HORESTA kommunikerer internt og til omverden via en bred vifte af kanaler. Udover www.horesta.dk, udgiver vi branchemagasinet Visitor, som distribueres til hele hotel-, restaurant- og turisterhvervet samt til andre, der har tegnet abonnement på bladet.

VISITOR
VISITOR udkommer ti gange om året i godt 15.000 eksemplarer. Magasinet rummer både store og små nyheder fra erhvervet samt interviews med og portrætter af de toneangivende aktører i branchen.

visitor

 

1StepAhead
Kom et skridt foran med nyt HORESTA-magasin

Med et medlemskab af HORESTA er virksomheder altid et skridt foran. Vi leverer en målrettet og branchespecialiseret indsats til vores medlemmer, en professionel rådgivning og nærværende service samt reel politisk indflydelse og interessevaretagelse.

I vores udgivelse 1StepAhead kan du læse om de mange store begivenheder, som året bringer. Det gælder blandt andet forhandlingen af den nye overenskomst, ny politik og konkurrencer med mere.

I magasinet kan du også læse om nogle af de retssager, som HORESTA har hjulpet medlemmer med. Vi kan desværre ikke dele dem alle, da HORESTAs advokater besvarer flere end 6.000 henvendelser årligt fra medlemmerne.

Læs seneste udgave herunder:


Elektronisk nyhedsbrev
På alle hverdage året rundt udsender vi et elektronisk nyhedsbrev. Såvel medlemmer som ikke-medlemmer kan tilmelde sig nyhedsbrevet og derved modtage det hver formiddag i form af en e-mail med links til dagens vigtigste nyheder med relevans for erhvervet. Nyhedsbrevet har ca. 3.000 abonnenter.

 

tendens
tendens er vores brancheøkonomiske nyhedsbrev, som udkommer ca. 6 gange årligt og rummer analyser af udviklingen i erhvervet. tendens distribueres primært til pressen.

Du finder tendens-udgivelserne her

 

Save

 

For yderligere information kontakt:

Henrik Messmer

Kommunikationsdirektør,
Kommunikation
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 40 98 41 86messmer@horesta.dk

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >