Horesta

 

Økonomi

Ferie

Rejseholdet

Når man som virksomhedsleder/ejer tumler med nye idéer og udfordringer under hastigt forandrede forretningsvilkår, savner man ofte en fornuftig sparringspartner.  En der kan stille de vanskelige spørgsmål og se tingene fra en ny vinkel, eller kan hjælpe i forbindelse med virksomhedsopstart, budgetlægning, forpagtning etc. Problemet er blot, at branchens udøvere ofte ikke har adgang til et kvalificeret og uafhængigt modspil. Dette vil HORESTA gerne gøre noget ved.

HORESTA som sparringspartner
Rejseholdet bygger på det princip, at det skal være muligt at opnå kvalificeret virksomhedsspecifik sparring, at omkostningerne samtidig skal holdes nede, og at det skal være mest mulig hjælp til selv-hjælp frem for tykke rapporter. Vores målsætning er, at det skal være muligt at opnå praktiske løsninger til en pris, hvor der er en klar sammenhæng mellem den udgift, man har, og de forbedringer, man opnår.

Hvordan gør jeg?
Hvis du er interesseret i et besøg af Rejseholdet, kontakter du HORESTA, og fortæller lidt om din konkrete situation. Vi modtager forlods så mange informationer om virksomheden som muligt og, alt efter opgavens karakter, sammensætter vi et mini team, der aflægger virksomheden besøg. Ofte vil teamet bestå af en af HORESTAs egne medarbejdere og en ekstern konsulent, som vi mener, vil kunne bidrage til opgavens løsning.

Sammen bruger vi 4-5 timer på at gennemgå forretningen og den givne problemstilling. Du bestemmer selv, hvad vi skal bruge tiden på. Afslutningsvis udarbejder teamet en handlingsplan med konkrete forslag til forbedringer, opstillet i punktform. Målsætningen er, at ’rapporten’ er udarbejdet 7 dage efter vort besøg. Formålet med Rejseholdet er ikke at løse alle problemer i løbet af én dag, men i højere grad at hjælpe dig på vej i den rigtige retning.

Prisen inkl. transport er kr. 15.000 ekskl. moms for medlemmer af HORESTA og kr. 27.000 ekskl. moms for ikke-medlemmer.

 

For yderligere information kontakt:

Benedikte Rosenbrinck (barsel)

Udviklingschef, Phd.,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80rosenbrinck@horesta.dk

Jonas Kjær

Cheføkonom,
Viden & Udvikling
Tlf. +45 35 24 80 80kjaer@horesta.dk

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >