Horesta

 

Nyheder

Pressemeddelelser

 

Dansker kvalificerer sig til verdensmesterskab i gastronomi

Branchenyt12. maj 2016

Morten Falk og hans assistent Emil Rodam har hele dagen været i kamp ved Bocuse d’Or Europe, som er det uofficielle europamesterskab i gastronomi. Danskernes præstation rakte til en 10. plads, og det betyder, at Danmark er repræsenteret ved det kommende verdensmesterskab i Lyon i januar.

Læs mere >

Michelin-restauranterne scorer også på bundlinjen

Branchenyt29. feb 2016

Landets toprestauranter klarer sig bedre end resten af restauranterhvervet, viser en ny analyse fra HORESTA.

Læs mere >

HORESTA: Nye projekter vil styrke vandkants-Danmark

Branchenyt30. okt 2015

Det er en god nyhed for de tyndt befolkede områder af landet, at regeringen i dag har givet grønt lys til ti turismeprojekter i nærheden af den danske kystlinje, mener HORESTA.

Læs mere >

Erhvervsturisterne strømmer til Danmark

Branchenyt13. aug 2015

Danmark er blevet betydeligt bedre til at tiltrække erhvervsturister end for bare fem år siden. Det viser tal fra Danmarks Statistik, som HORESTA har regnet på.

Læs mere >

Hotellerne fik god start på sommeren

Branchenyt12. aug 2015

De danske hoteller fik en rigtig god start på sommeren. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af hotelovernatninger i Danmark steg med 86.000 i juni i sammenligning med samme måned sidste år. Det svarer til en fremgang på 6,3 procent.

Læs mere >

D’Angleterre eneste danske hotel med ”5 stjerner Superior”

Branchenyt07. maj 2015

Det tog to år at renovere D’Angleterre, men resultatet viser sig nu tydeligt. Ikke alene bliver hotellet højt placeret på en række internationale ranglister over verdens bedste luksushoteller. Det er også det eneste danske hotel, som har en restaurant med en Michelin-stjerne.

Læs mere >

Glad smiley fra HORESTA til fødevareforlig

Branchenyt17. apr 2015

En forenkling af fødevarekontrollen, mere vejledning til virksomhederne og færre straffe for bagatelagtige forseelser. Der er mange elementer i dagens fødevareforlig, som HORESTA, glæder sig over.

Læs mere >

Dansk turisme har stort vækstpotentiale

14. apr 2015

Dansk turisme kan skabe vækst i alle dele af landet, hvis vi bliver bedre til at udnytte den kraftige vækst i europæisk turisme. Det påpeger HORESTA i en kommentar til en ny undersøgelse fra Kommunernes Landsforening, som viser, at Danmark er det europæiske land, som har mistet næstflest udenlandske turister siden 2000.

Læs mere >

Tyske turister holder kortere ferier på Bornholm

09. mar 2015

Turisterhvervet mødtes mandag med transportminister Magnus Heunicke, for at finde en løsning på de problemer, som risikerer at ramme det bornholmske turisterhverv, når aftalen om færgedriften til og fra Bornholm træder i kraft.

Læs mere >