Horesta

 

Nyheder

Projekt vil have din idé til fremtidens turisme

14. mar 2018

Innovationen i turismen skal tage udgangspunkt i erhvervets egne idéer. Det er tanken bag et nyt landsdækkende udviklingsprojekt, der inviterer virksomheder til åbne auditions. Fokus er at finde nye produkter og løsninger på udfordringer, der udvikler turismen. Så hvis din virksomhed vil se jeres idé blive til virkelighed, skaber TourismX de optimale rammer for at gøre forretningsidéen flyvefærdig.

Helt konkret er TourismX et udviklingsprojekt, der via auditions giver mindst 40 virksomheder en unik mulighed for at få udviklet deres idéer og finde løsninger på udfordringer gennem skræddersyede forløb. Ved at koble virksomhedernes vækstideer med faglig sparring og nyeste viden, sigter projektet mod at fremme innovative produkter og services. For at blive en del af TourismX skal du og din virksomhed møde op ved en af de fem auditions, der bliver holdt landet over.

Her pitcher du din idé for et ekspertpanel af dommere, som giver dig konstruktiv feedback, og inviterer de mest egnede projekter til at blive en del af det videre udviklingsforløb.

Projektet bliver gennemført i partnerskab mellem Dansk Kyst- og Naturturisme og Wonderful Copenhagen. Den første audition slår dørene op den 19. april, og du kan få mange flere informationer på hjemmesiden TourismX.dk.

 

Kommentarer