Horesta

 

Nyheder

Deltag i internationalt fødevaretopmøde i København i august

13. mar 2018

I 2018 kommer World Food Summit – Better Food for More til at foregå både på Christianborg og Bella Center Copenhagen – og interesserede kan nu tilmelde sig til den del af topmødet, der foregår på Bella Center Copenhagen. Det nye forum i Bella Center Copenhagen betyder, at endnu flere mennesker på tværs af nationaliteter og faggrupper kan finde løsninger på de tematikker, som topmødet adresserer.

”Som regering har vi et ansvar for, at der i Danmark sættes fokus på FN’s Bæredygtighedsmål, og hvordan vi kan nå disse. For at løse de globale udfordringer har vi brug for, at alle påtager sig et ansvar for, at der bliver skabt løsninger. Derfor er det vigtigt, at vi får så mange mennesker fra hele verden til at deltage i topmødet på Christiansborg og i Bella Center,” siger Esben Lunde Larsen.

I forbindelse med topmødet afholdes den internationale fødevareudstilling ”Bite Copenhagen” i Bella Center Copenhagen. Udstillingen samler en række af de mest progressive virksomheder og iværksættere fra ind og udland, og som nye bud på fremtidens bæredygtige gastronomitendenser.

Læs mere om topmødet og bevægelsen ”Better Food for More People”: www.bfmp.dk

Hvis du gerne vil deltage i topmødet kan du tilmelde dig her: www.wfs2018.com.

 

Kommentarer