Horesta

 

Nyheder

Se program for hotelkoncept på fødevaremesse

23. feb 2018

Til Foodexpo 2018 omdannes Hal H i MCH Messecenter Herning til et stemningsfyldt nyt hotelkoncept i samarbejde med trendeksperten Mads Arlien-Søborg.

Tanken bag er, at hoteller fremover skal kunne tilbyde unikke oplevelser. Antallet af stjerner og materiel luksus har ikke længere første prioritet. Fremtidens hoteller vil først og fremmest blive målt på deres unikke koncept og unikke tilbud, siger Mads Arlien-Søborg. Derfor re-designer hoteller deres lobby fra at være ekskluderende og business-agtige til at være indbydende for andre end hotellets gæster. Lobbyen bliver et dynamisk og socialt rum, hvor man kan mødes, arbejde, få en drink, spise og så videre.

I denne publikation kan du se alle talerne, som går på The Lobbys talerscene i dagene fra den 18. til 20. marts i Herning.

 

Kommentarer