Horesta

 

Nyheder

HORESTA får ny hjemmeside

Branchenyt01. jun 2018

I denne uge lancerer HORESTA sin nye hjemmeside, der design- og strukturmæssigt kommer til at se noget anderledes ud end den nuværende.

Med den nye hjemmeside får HORESTA en tidssvarende, digital kommunikationskanal, som er mobiloptimeret, så den kan tilgås fra mobile devices. Samtidig er den bygget op på basis af medlemmernes behov for viden og indsigt. For eksempel vil der i tilknytning til det meste indhold blive vist relaterede artikler.

”Der er sket meget, siden vi lancerede den nuværende hjemmeside, og selv om vi løbende har udviklet på den, stilles der i dag helt andre krav til digital kommunikation. Dem satser vi på at imødekomme med vores nye hjemmeside,” siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Samtidig med lanceringen af den nye side, introducerer HORESTA nogle nye features. På forsiden vil man for eksempel sætte fokus på skiftende temaer.

Derudover har HORESTA indledt et samarbejde med Danmarks førende innovationshus, Innovation Lab, som løbende vil levere indhold til hjemmesiden, der beskriver trends og tendenser inden for vores branche.

”Dermed imødekommer vi et stigende behov blandt vores medlemmer for at kunne holde sig opdateret på, hvordan branchen udvikler sig på globalt plan,” siger Katia K. Østergaard.

Innovation Lab har siden 2001 opbygget et internationalt netværk af op mod 2500 personlige kontakter inden for forskning, produktudvikling, innovation og iværksætteri, der leverer viden og indsigt til innovationshuset.

 

Kommentarer