Horesta

 

Nyheder

Tidligere finalist i Årets Kok: ”Jeg ville bevise mit værd”

Video13. mar 2018

Patrick Godborg fra Restaurant Babette var sidste år blandt de ti finalister, som kæmpede med om titlen som Årets Kok. Han jagtede den prestigefyldte hæder, og han havde en trang til at bevise sit værd. Forud for søndagens konkurrence spurgte vi den tidligere finalist, hvordan han oplevede konkurrencen og finalen. Og så spurgte vi ham, hvad hans bedste råd var til kollegaen Jesper Dams Hansen, som er i finalen i år.

”Årets Kok er sjov. Det er en af de konkurrencer, som man gerne vil vinde. Jeg har selv vundet Kartoffelprisen, og det var en af de priser, som mine idoler havde vundet. Og mange af dem jeg så op til som elev, havde også vundet Årets Kok, så selvfølgelig vil man også vinde den konkurrence”, fortæller Patrick Godborg.

Han beskriver kokkekonkurrencer på dette niveau som en elitesport, der kræver både tid og engagement. Patrick mener, at hans deltagelse i konkurrencer kan inspirere hans elever til også at teste sig selv af og hæve deres niveau.

Patrick Godborgs råd til årets finalister lyder, at de skal tage sig de ekstra to minutter til at læse opgaven grundigt. For hvis man ikke løser opgaven, så har man tabt på forhånd, fortæller han. Og så mener han, at deltagerne skal være tro mod sig selv og ikke lave mad til dommerne.

Se videoen med Patrick Godborg fra Restaurant Babette nedenfor.

Du kan stadig nå at sikre dig billetter til Foodexpo, hvor både Årets Kok og Årets Tjener finder sted. Gå ind på www.foodexpo.dk.

Følg HORESTAs dækning af konkurrencerne på Gastrofighters på Facebook, hvor du lige nu kan vinde dig plads ved middagsbordene til både Årets Kok & Årets Tjener og ved elevkonkurrencerne på mandag.

 

Kommentarer