Horesta

 

Nyheder

Tid og flid er opskriften på succes i Årets Tjener

Video07. mar 2018

”Det er en kæmpe forløsning at være med på dagen. Al den tid man har brugt på at træne og øve sig, får man nu endelig fuldført, og det er fantastisk at stå i”.

Sådan beskriver Helle Lieffroy den første gang, hun nåede finalen i Årets Tjener. Det var i 2016, og oplevelsen blev ikke mindre af, at hun sluttede på en flot andenplads.

Sidste år forsøgte hun igen, men måtte trække sig, fordi det mentale pres blev for stort på selve finaledagen.

I dag driver Helle Restaurant Lieffroy ved Nyborg sammen med sin mand, Patrick. Det medfører lange arbejdsuger, men hun vil ikke udelukke, at hun stiller op i Årets Tjener igen.

”Hvis jeg pludselig får en masse ekstra tid, så vil jeg virkelig gerne. Også for at holde mig selv til ilden. Selv om det er et pres og en stressfaktor at være med, så er det samtidig sjovt”, siger Helle, der særligt blev overrasket over det gode kammeratskab, som finaledeltagerne har indbyrdes.

Hør hende fortælle, hvad det kræver at klare sig godt i Årets Tjener-finalen.

 

Kommentarer