Horesta

 

Nyheder

Ny analyse: Flere hotelovernatninger og højere omsætning

Video18. jan 2018

På HORESTAs Normtalsseminarer kunne deltagerne få indblik i den seneste udvikling i både hotel- og restauranterhvervet. For hotellerne er historien, at der er en flot vækst i både overnatninger og omsætning. En fremgang, som primært kommer i København.

På seminarerne i København, Aalborg og Middelfart kunne HORESTAs udviklingschef, Benedikte Rosenbrinck, fortælle, at de hoteller der klarer sig bedst er de københavnske garnihoteller. Altså hoteller uden restaurant, der er baseret primært på værelsessalg. Denne kategori har oplevet en stor vækst, der er gået lige ned på bundlinjen, hvilket resulterede i en overskudsgrad på over 18 pct. Det er en markant fremgang og rekord i Normtalsanalysens historie, fortæller udviklingschefen.

I videoen nedenfor uddyber Benedikte Rosenbrinck udviklingen på markedet og fortæller desuden om udfordringerne i forhold til kommissioner til bookingportalerne og med de mange nye værelser, der er på vej fra konkurrenterne i markedet.

Normtalsanalysen

Vil du blive klogere på udviklingen i hele erhvervet, kan du købe HORESTAs nye Normtalsanalyse. Her er både hotel- og restauranterhvervet inddelt i kategorier, således at du kan sammenligne din virksomheds udgifter, omsætning og indtjening med konkurrenterne i erhvervet, samtidig med at du kan få en unik indsigt gennem den største analyse af branchen herhjemme.

Er du interesseret i at vide mere, kan du forudbestille den nye Normtalsanalyse ved at skrive til analyse@horesta.dk.

Analysen koster:

400 kr. for medlemmer, som har indberettet til Normtalsanalysen.

1.000 kr. for øvrige medlemmer af HORESTA

1.000 kr. for ikke-medlemmer af HORESTA, som har indberettet til Normtalsanalysen.

2.200 kr. for øvrige ikke-medlemmer af HORESTA.

 

Kommentarer