Horesta

 

Nyheder

Økonom: Sådan står det til med danskernes økonomi og forbrug

Branchenyt29. dec 2017

På HORESTAs Normtalsseminarer kunne Danske Banks privatøkonom Louise Aggerstrøm Hansen gøre de fremmødte klogere på udviklingen i danskernes økonomi det seneste år. Herunder hvor mange penge danskerne vil have til rådighed til hotel- og restaurantbesøg det kommende år.

På seminaret fortalte Louise Aggerstrøm Hansen blandt andet, at det går fornuftigt med danskernes økonomi, samtidig med at beskæftigelsen stiger. I denne forbindelse tilføjede hun, at lønningerne lige nu stiger hurtigere end priserne, således at den almindelige dansker får flere penge mellem hænderne.

Louise Aggerstrøm Hansen mener, at dette øgede rådighedsbeløb blandt andet er noget, som danskerne vil bruge på oplevelser som at gå på restaurant eller tage på hotel. Hun mener nemlig, at når det går godt i økonomien, så er det nogle af de ting, som danskerne giver sig selv lov til.

I videoen nedenfor kan du høre økonomens forventninger til udviklingen i virksomhedernes udfordringer med at skaffe arbejdskraft, og hvordan hun forventer, at virksomhederne vil reagere på selvsamme udfordring.

Normtalsanalysen

Vil du blive klogere på udviklingen i hele erhvervet, kan du købe HORESTAs nye Normtalsanalyse. Her er både hotel- og restauranterhvervet inddelt i kategorier, således at du kan sammenligne din virksomheds udgifter, omsætning og indtjening med konkurrenterne i erhvervet, samtidig med at du kan få en unik indsigt gennem den største analyse af branchen herhjemme.

Er du interesseret i at vide mere, kan du bestille den nye Normtalsanalyse ved at skrive til analyse@horesta.dk.

Analysen koster:

400 kr. for medlemmer, som har indberettet til Normtalsanalysen.

1.000 kr. for øvrige medlemmer af HORESTA

1.000 kr. for ikke-medlemmer af HORESTA, som har indberettet til Normtalsanalysen.

2.200 kr. for øvrige ikke-medlemmer af HORESTA.

 

Kommentarer