Horesta

 

Nyheder

Se højdepunkter fra HORESTA Årsdag 2017

Branchenyt17. nov 2017

HORESTA Årsdag 2017 løb i går af stablen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. 420 direktører og beslutningstagere mødte op til en dag, hvor talere fra både ind- og udland satte fokus på forskellige dele af erhvervets drift.

Dagen startede som noget særligt med, at to 12-årige piger indtog scenen. Her fortalte de, hvordan de er fremtidens kunder, interessenter, kritikere og forbrugere m.m. Således understregede pigerne, at det er en nødvendighed at forstå deres generation og konstant gentænke sin forretning.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, og HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, åbnede efterfølgende arrangementet, hvor der blandt andet var fokus på employer branding, markedsføring og innovation.

Fra scenen kunne man blandt andet høre erhvervsminister Brian Mikkelsen rose turismens eksportværdi og vækst gennem en lang årrække. Han understregede, at regeringen har til hensigt at styrke vilkårene for erhvervet, så udviklingen også kan fortsætte mange år frem i tiden.

Dagen sluttede traditionen tro med, at Jens Zimmer Christensen kunne overrække HORESTAs markedsføringspris, MARIA-prisen, til Peer H. Kristensen, adm. direktør i VisitAarhus. Prisen får han for sit store arbejde med markedsføringen af den jyske hovedstad og Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad. Læs mere her.

Du kan se billeder fra årsdagen på HORESTAs Instagram-konto.

Vi har også fået lavet filmen nedenfor med en række af højdepunkterne.

HORESTA vil gerne benytte lejligheden til at takke for et imponerende fremmøde og en fantastisk årsdag på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

 

Kommentarer