Horesta

 

Nyheder

Video: De tager flere hundrede tusinde følgere med til HORESTA Årsdag

Branchenyt25. okt 2017

Via personprofiler med flere hundrede tusinde følgere på sociale medier kan virksomheder nå ud til nye og købestærke forbrugere. Ved HORESTA Årsdag har vi inviteret et par af disse social media-influenter, der samarbejder med virksomheder om markedsføring på de nye platforme.

Louise Bjerre og Simone Wulff har tilsammen flere end 350.000, der følger deres billedprofiler på Instagram. Desuden har de flere end 250.000 abonnenter på YouTube, og deres videoer er set over 30 mio. gange på videoplatformen.

Ved HORESTA Årsdag vil de give et indblik i, hvordan de arbejder med virksomheder om sponsoreret indhold. De to piger har nemlig haft samarbejder med Sony, Jensens Bøfhus, Faxe Kondi, Garnier, Sephora og mange flere.

På scenen får de selskab af den digitale rådgiver Morten Nordstrøm, som arbejder med at indfri virksomheders potentiale online. Han vil give de fremmødte en række værktøjer til markedsføringen på sociale medier og understrege, hvad man skal være særligt opmærksom på, når man begiver sig ud i denne disciplin.

Husk at sikre dig din plads ved HORESTA Årsdag på www.horesta-aarsdag.dk. Her kan du også se hele programmet og de deltagere, der allerede er tilmeldte. 

 

Kommentarer