Horesta

 

Nyheder

NICE bliver landsdækkende

Video07. jun 2016

For nyligt afholdt NICE et forumarrangement på Christiansborg, og nu bliver det muligt at etablere NICE Fora i landets fem største byer. NICE arbejder med at højne gæsteoplevelsen på destinationerne i Danmark. Det inkluderer blandt andet en nytænkning af kundemøderne og et opgør med vanetænkningen.

Med den nye udgave af NICE skal projektet, udover at blive landsdækkende, arbejde med at skabe konkrete værktøjer med udgangspunkt i de erfaringer, som man har gjort sig i pilotprojektet.

”NICE har oplevet stor tilslutning i hovedstadsområdet, og derfor ser vi også et stort potentiale i projektet, nu hvor vi ruller det ud for hele landet. Service er et af de helt store konkurrenceparametre i den internationale kamp om turister, og NICE har til formål at stille virksomhederne i den danske turismeværdikæde bedst muligt,” siger Marianne Kragh, der er uddannelseschef i HORESTA.

Næste NICE Forum for deltagerne i København finder sted den 8. september kl. 12.00 – 16.00. Sæt allerede nu dagen af til et inspirerende next step i NICE.

 

For yderligere information kontakt:

Marianne Kragh

Uddannelseschef, 
Politisk afdeling
Tlf.: +45 35 24 80 80kragh@horesta.dk

Kommentarer