Horesta

 

Holdninger

Produktudvikling og sammenhængende produktpakker

Produktudvikling og udvikling af turistens oplevelser er nødvendig for, at turist- og oplevelseserhvervet fortsat har et produkt, der kan måle sig i den internationale konkurrence. Der er brug for innovative forretningsmodeller, nytænkning på tværs af Danmark, højere kvalitet og bedre brug af offentlige penge.

Der er skal derfor fokus på ”sammenhængende produktpakker”, der er summen af turistens oplevelser og produkter efter et besøg i Danmark. Det strækker sig fra transporten til Danmark og oplevelsen med taxachaufføren i lufthavnen over vejledning og skiltning i byerne til overnatningsstedet, restauranten og forlystelsen. Produktpakkerne skal understøtte gæstens præferencer eller reasons-to-go.

Idéen til produktpakkerne skal opstå i erhvervet og skal i høj grad bygge på privat finansiering, men der er brug for offentlige investeringer i blandt andet kvalitet, ændrede åbningstider på museer, destinationsudvikling, nødvendig infrastruktur samt markedsføring.

HORESTA deltager og driver konkret to produktudviklingsprojekter hhv. projektet New Innovative Customer Experiences (NICE), der skaber serviceinnovation inden for turisme, og projektet Pakketilbud for friluftsaktiviteter, der skal tilbyde naturformidling og friluftsaktiviteter i pakker til turister.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Flere tyskere booker sommerferien senere04-06-2018Hotelkæde vil udvide i Kolding med 15 etagers tårn04-06-2018Københavns nye luksushotel åbner i gammel transformerstation04-06-2018Københavnsk café-imperium klar med flere eksklusive restauranter04-06-2018Nu rykker madstederne for alvor i Aarhus04-06-2018Tysk ekspansion koster dansk restaurantkæde dyrt04-06-2018Her er Sønderjyllands bedste restaurant til lokale råvarer04-06-2018Svinkløv-kok gør klar til Bocuse d'Or04-06-2018