Horesta

 

Holdninger

Madspild

HORESTA arbejder for at nedbringe branchens madspild og er løbende i dialog med relevante organisationer og myndigheder om, hvordan det kan gøres. HORESTA rådgiver medlemmerne om, hvordan de kan minimere madspild både af hensyn til miljøet og for at nedbringe medlemmernes ressourceforbrug og driftsomkostninger. Det er afgørende, at virksomhederne selv kan vælge, hvordan de vil nedbringe deres madspild. Initiativer som doggy-bags og lignende initiativer skal være frivillige.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Flere tyskere booker sommerferien senere04-06-2018Hotelkæde vil udvide i Kolding med 15 etagers tårn04-06-2018Københavns nye luksushotel åbner i gammel transformerstation04-06-2018Københavnsk café-imperium klar med flere eksklusive restauranter04-06-2018Nu rykker madstederne for alvor i Aarhus04-06-2018Tysk ekspansion koster dansk restaurantkæde dyrt04-06-2018Her er Sønderjyllands bedste restaurant til lokale råvarer04-06-2018Svinkløv-kok gør klar til Bocuse d'Or04-06-2018