Horesta

 

Holdninger

Fødevarekontrol og fødevareregler

Fødevaresikkerheden er høj i langt de fleste restauranter i Danmark. Men en vigtig forudsætning for det høje niveau er en effektiv og retfærdig offentlig fødevarekontrol samt sanktioner på et niveau, der motiverer virksomhederne til at sikre en høj fødevarehygiejnisk standard.
Set med erhvervets øjne, er fødevaresikkerheden vigtig for branchens image og dermed for evnen til at kunne tiltrække gæster. Kontrollen er vigtig af konkurrencehensyn, så branchens brodne kar ikke med fordel kan springe over, hvor gærdet er lavest.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Flere tyskere booker sommerferien senere04-06-2018Hotelkæde vil udvide i Kolding med 15 etagers tårn04-06-2018Københavns nye luksushotel åbner i gammel transformerstation04-06-2018Københavnsk café-imperium klar med flere eksklusive restauranter04-06-2018Nu rykker madstederne for alvor i Aarhus04-06-2018Tysk ekspansion koster dansk restaurantkæde dyrt04-06-2018Her er Sønderjyllands bedste restaurant til lokale råvarer04-06-2018Svinkløv-kok gør klar til Bocuse d'Or04-06-2018