Horesta

 

Holdninger

Egenkontrol

HORESTA anerkender virksomhedernes egenkontrol, som vi ser som en del af fødevaresikkerheden og et vigtigt supplement til den offentlige fødevarekontrol, men egenkontrollen er ikke en erstatning for den offentlige kontrol. Egenkontrollen skal være et styringsværktøj, som dokumenterer, at virksomheden har styr på fødevaresikkerheden hele tiden og ikke blot de 1-2 gange om året, hvor fødevarekontrollen fører tilsyn med virksomheden.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Flere tyskere booker sommerferien senere04-06-2018Hotelkæde vil udvide i Kolding med 15 etagers tårn04-06-2018Københavns nye luksushotel åbner i gammel transformerstation04-06-2018Københavnsk café-imperium klar med flere eksklusive restauranter04-06-2018Nu rykker madstederne for alvor i Aarhus04-06-2018Tysk ekspansion koster dansk restaurantkæde dyrt04-06-2018Her er Sønderjyllands bedste restaurant til lokale råvarer04-06-2018Svinkløv-kok gør klar til Bocuse d'Or04-06-2018