Horesta

 

Politisk indflydelse

Christiansborg

Politisk indflydelse

HORESTA arbejder konstant på at varetage medlemmernes politiske interesser gennem dialog med politikere, myndigheder og ofte i samarbejde med andre organisationer. Uanset om du er branche-, full-service eller arbejdsgivermedlem har du adgang til vores politiske rådgivning.

Vi overvåger og deltager aktivt i det politiske arbejde i EU, på Christiansborg, regionalt og lokalt. HORESTA har etableret en regional struktur, der i det politiske arbejde sikrer, at der kan bygges på fra det regionalpolitiske til det landspolitiske arbejde.

Strukturen er et væsentligt aktiv i at påvirke det politiske system til at have fokus på erhvervets væsentligste dagsordener.

Vi kommunikerer løbende information om relevante love, bekendtgørelser, finanslove, reformer og forlig til medlemmerne, så virksomhederne løbende er orienteret om de regler der netop er relevante for dem. Vi understøtter arbejdet med både økonomisk og juridisk baggrundsmateriale, og en væsentlig del af indsatsen baserer sig på at synliggøre vores mærkesager og markeringer i medierne.

På det fødevarepolitiske og uddannelsespolitiske område er vores rådgivning suppleret med en markant politisk indsats.

Løbende overvåger vi det politiske arbejde i EU, på Christiansborg, i regioner og i kommuner med henblik på at tale erhvervets sag, og vi understøtter arbejdet med både økonomisk og juridisk baggrundsmateriale samt ved at være synlig i medierne.

 

For yderligere information kontakt:

Henrik Messmer

Kommunikationsdirektør,
Kommunikation
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 40 98 41 86messmer@horesta.dk

Kirsten Munch Andersen

Politisk direktør, 
Politisk afdeling
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil +45 27 24 00 02

kma@horesta.dk

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >