Horesta

 

HORESTA

Full-Service Medlemskab

Full-Service medlemskabet er et nyt koncept i HORESTA. Det er målrettet de virksomheder, som ønsker fuld adgang til alle rådgivnings- og serviceydelser - som hidtil kun har været indeholdt i et arbejdsgiverforeningsmedlemskab - men som ikke ønsker at være omfattet af overenskomsterne, DA-medlemskabet og den Faglige Hjælpefond (konfliktunderstøttelsesfonden).

Med et Full-Service medlemskab får du med andre ord adgang til hele paletten af rådgivningsydelser, med undtagelse af overenskomst- og DA-forhold.  Derudover får du naturligvis adgang til alle de fordele, som er nævnt under HORESTA Brancheforening.

Personalejura, juridisk rådgivning og advokatbistand i forbindelse med ansættelser, kontrakter, advarsler, afskedigelser, bortvisninger, arbejdsmiljølovgivning, ferielov, barselsregler, funktionærret, sygedagpenge og ansættelsesretlig lovgivning og praksis i øvrigt.

Rådgivningen omfatter lige fra telefonisk daglig rådgivning og sparring til gennemgang af kontrakter, personalehåndbog, etc. Vores advokater repræsenterer jer også i eventuelle tvister, uanset det er på forhandlingsniveau, eller det måtte ende ved domstolene.

Uddannelse og kursus. Ønsker du særligt tilpassede virksomhedskurser udarbejdet, vil dette ske efter aftale til særlig medlemspris. Det kunne f.eks. være inden for det ansættelsesretlige område: Hvordan udfyldes et ansættelsesbevis så det er lovligt? Hvornår må man give en advarsel? Foretage opsigelse? Bortvisning? Skal der betales løn under sygdom? Refusionsregler? Hvordan kan man nedbringe sygefraværet? Hvad siger Arbejdsmiljøloven? etc.

Med et Full-Service medlemskab får din virksomhed således adgang til alle de rådgivningsydelser og sagsbehandlingsmuligheder, som ellers er forbeholdt medlemmerne af HORESTA Arbejdsgiver. Lidt forenklet kan man sige, at din virksomhed med et Full-Service medlemskab tegner en forsikringsordning, hvor virksomheden er sikret adgang til al juridisk rådgivning og varetagelse af eventuelle interessekonflikter. Du behøver således ikke tænke over, hvor ofte du ringer til os, og hvor mange timer vi bruger på at rådgive din virksomhed – det er - til forskel fra f.eks. et advokatkontor - indeholdt i kontingentet ”ad libitum”.

Kontingent
Benyt vores online kontingentberegner til at oplyse kontingentet for netop din virksomhed.

Eller se oversigten.

 

 

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer

Klassifikationschef / Chefkonsulent, Medlemscenter
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 22 61 68 64fischer@horesta.dk

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >