Horesta

 

HORESTA støtter Danmarksindsamlingen 2016

Nyheder

HORESTA får ny hjemmeside

I denne uge lancerer HORESTA sin nye hjemmeside, der design- og strukturmæssigt kommer til at se noget anderledes ud end den nuværende.

Læs mere
it

Nu træder de nye regler for persondata i kraft

Der har været skrevet meget om de nye regler for persondata, og i dag træder de så i kraft. Regelsættet betyder blandt andet, at overtrædelser vil kunne udløse større bøder end hidtil.

Læs mere

Skal du med til årets brancheevent?

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen, hvis du skal med til årets brancheevent, HORESTA Årsdag 2018. Krydset skal placeres ud for torsdag den 22. november.

Læs mere

”Udenlandsk arbejdskraft handler om mere end ekstra hænder”

På Geranium er blot tre af de 38 medarbejdere danskere, mens de øvrige repræsenterer 15 lande fra fem forskellige kontinenter.

Læs mere
ansættelse

Sommerferien står for døren: Guide til ansættelse af unge medarbejdere

Skolernes sommerferie står for døren, og virksomheder der gør brug af unge som arbejdskraft skal være særligt opmærksomme på de beskyttelsesregler, der gælder ved ansættelser af unge...

Læs mere

Nicoline sælger receptionistuddannelsen til andre unge

”Jeg brænder i det her fag for at skulle give en god service, at få et smil på gæsternes læber og få dem til at føle sig godt tilpas”, siger receptionistelev, Nicoline Håkansson.


Læs mere

Direktør fra Hindsgavl ind i HORESTAs bestyrelse

Uffe Høeg Johansen fra Hindsgavl Slot blev torsdag valgt som nyt medlem af HORESTAs bestyrelse. Han afløser Christoffer Knuth fra Knuthenborg Safaripark.

Læs mere
paragraf

Kursus: Vil du blive skarp på overenskomsten?

HORESTA afholder overenskomstkursus - hovedoverenskomsten med 3F. På dagen gennemgår HORESTAs advokater hovedpunkterne i overenskomsten, og du kan komme med.

Læs mere

anbefalet

 • køkken

  Internationale restaurantkæder strømmer til Danmark

  Det har længe været fortalt, hvordan danske kæder som MASH, Sticks ’n’ Sushi og Joe & the Juice succesfuldt indtager udlandet, men for tiden gør den modsatte tendens sig også gældende. Udenlandske restaurantkæder strømmer nemlig til Danmark.

  Læs mere
 • økonomi

  HORESTA-analyse: Hotellers kommissionsudgifter fortsætter himmelflugt

  Flere og flere gæster booker deres hotelovernatning online. Og mens nogle søger mod hotellernes egne hjemmesider, så vokser også reservationerne hos bookingportaler (OTA’er) som Expedia og Booking.com.

  Læs mere
 • Katia

  HORESTA: Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

  HORESTA er meget tilfreds med, at Airbnb og regeringen har under-
  skrevet en aftale om frivillig skatteindberetning, sagde Katia K. Østergaard torsdag aften på TV2/News.

  Læs mere